Wij gaan een flinke stap verder

Onze zekerheden voor uw Horeca zaak

Met de producten van Peeze zet u uw gasten eerlijke topkwaliteit voor. U heeft keuze uit zo’n 20 melanges én de Peeze Specialties: bijzondere koffiesoorten die allemaal van A tot Z gecontroleerd zijn. Met onze hoogwaardige service en trainingen op diverse niveaus helpen we u bovendien om de kwaliteit van uw koffie op hoog niveau te houden, óók op piekmomenten.

Actieve deelname aan de koffie top 100
Beste koffiesmaak door kennis en ervaring
Keuze uit zo’n 20 melanges en de Peeze Specialties
Compleet assortiment aan bijproducten
Ruime keuze uit alle soorten koffiemachines
Hele proces in eigen huis
Altijd optimale kwaliteitscontrole
Servicemedewerkers met barista-certificaat
Koffiecursussen op alle niveaus

Wij helpen u graag verder!

De lekkerste koffie maak je samen. Daarom komen we graag bij u langs om te bekijken hoe we dat het beste kunnen doen. Samen brengen we alles in kaart, om vervolgens heel bewust naar die topkwaliteit toe te werken.

> Afspraak maken

Peeze, uw horeca specialist

titel-kronkel

duurzaam

Duurzame communicatie

Bij duurzame koffie hoort een duurzame beleving. Samen vertellen we het verhaal aan uw gasten.

training

Professionele trainingen

Van eerste beginner tot ervaren barista: onze trainingen brengen elke professional verder.

onderhoud

Onderhoud & leveringen

Ook een compleet assortiment en hoogwaardige service zijn onderdeel van topkwaliteit.

apparatuur

Professionele apparatuur

Voor elke situatie de juiste machine. We bieden u een ruime keuze én advies op maat.

tekst-rondje-top100

Proef Actie

Een week lang gratis onze heerlijke koffie in uw bedrijf!

Kwaliteit die je zelf moet ervaren

> Gratis proeven

Blog

titel-kronkel

Het laatste horeca nieuws

Tips voor de lekkerste koffie van Nederland

De lekkerste kop koffie van Nederland? Die krijg je niet zomaar. De koffie moet van hoge kwaliteit zijn én je moet weten hoe je hem bereid. Barista Wendy van de Kamp geeft trainingen aan […]

Het grote Cappuccino – experiment van Kirsten Zoetelief

Puur en eerlijk: dat zijn twee sleutelbegrippen bij Stroming Eten & Drinken. Kirsten Zoetelief en haar partner gaan daar ver in, zelfs met de melk voor de cappuccino. Rauwe melk, geitenmelk, biologisch-dynamische melk: Kirsten […]

4 wetenswaardigheden over koffie uit India

1. Koffieland nummer  7
Qua koffie is India het op 7 na grootste producerende koffieland ter wereld. Jaarlijkse productie is ca. 5 miljoen zakken van 60 kg waarvan 1 miljoen zakken voor binnenlands gebruik zijn. […]