Eerlijke topkwaliteit

Met de producten van Peeze zet u uw gasten eerlijke topkwaliteit voor. We combineren de mooiste ingrediënten met een hoogwaardig productieproces én een duurzame aanpak. Daarmee haalt u iets onderscheidends in huis.

Zo gebruiken we voor onze koffie de beste Arabica bonen ter wereld, die we zelf branden in onze eigen branderij. We branden elke boonsoort apart (single origin) en melangeren pas achteraf. Op die manier komen de kracht en het aroma van elke soort het beste tot hun recht. En dat proef je!

Ook koffieprofessionals en experts beoordelen onze koffie geregeld. Smaken verschillen natuurlijk, maar met onze klanten staan we 11 keer in de ranglijst van de 100 beste koffiezaken van Nederland (2014) van Nederland. Daar zijn we blij mee.

Uitdaging koffietop 100

“We zijn er stiekem best trots op. Zo’n hoge notering in de Koffie Top 100 is een waardering, een bevestiging van het feit dat we goed bezig zijn. Iedere ondernemer wil een goed product leveren, maar pas als het getest wordt, weet je waar je staat.” #4 Koffie Top 100 Semmelink Koffie en Thee te Lochem

 

Advies en oplossingen

We adviseren u met passie over onze melanges en hoe u deze het beste kunt bereiden. Maar we kunnen nog meer voor u betekenen.
Ook adviseren we u graag over de communicatie naar uw gasten (denk aan onze tafelkaarten), over de beste routing bij u op locatie én over hoe u het begrip ‘duurzaamheid’ een gezicht geeft. Op die manier werken we samen aan een kwaliteitsproduct…  en een verbeterde omzet!

kopje-koffie

Peeze Proef Actie

Wilt u onze koffie zelf proberen? En ook uw gasten laten oordelen? Dat kan met de Peeze Proef Actie: een week lang gratis onze heerlijke koffie in uw bedrijf!

Neem contact met ons op en we komen snel bij u langs.

E info@peeze.nl
T (0)26-3622422

> Neem contact op

Wilt u meer weten over onze producten en dienstverlening? Neem dan contact met ons op; we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Via de keuzes hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op.

thuis-koffie

Koffie

titel-kronkel

We serveren een uitgebreid aanbod van prachtige koffiemelanges, gemaakt van de beste kwaliteit Arabica-bonen. Heerlijke koffie waar uw gasten voor terugkomen!

> bekijk

thuis-thee

Thee

titel-kronkel

Met Communitea gaan we terug naar de oorsprong. Uw gasten genieten van de heerlijke smaken én de persoonlijke boodschap die ze bij de thee geserveerd krijgen.

> bekijk

Chocolatte

titel-kronkel

Een pure en unieke smaakbeleving. Het geheim zit ‘m in de ingrediënten: geen cacaopoeder of kant-en-klare chocolademelk, maar échte Belgische chocolade.

> bekijk

Apparatuur

titel-kronkel

Lekkere koffie en betrouwbare apparatuur kunnen uitstekend samengaan. We bieden een brede selectie van de beste apparaten.

> bekijk

Servies

titel-kronkel

Een mooie kop koffie? De details maken het af! We maken er graag iets bijzonders van, bijvoorbeeld met ons stijlvolle servies en zoete lekkernijen.

> bekijk

Trainingen

titel-kronkel

Koffie is een kunst, en die kunst kun je leren! Op onze Peeze Academie bieden we al onze relaties barista-trainingen op verschillende niveaus.

> bekijk

Afspraak maken

Maak een afspraak met Peeze voor de mogelijkheden.

> afspraak maken

Magazine aanvragen

Wilt u alles weten over duurzame kwaliteitskoffie?

> aanvragen

Peeze winkel

Koop de koffie van Peeze direct in onze winkel.

> koffie kopen

Peeze webshop

Bestel de Peeze koffie eenvoudig online in onze webshop.

> koffie bestellen

Het laatste horecanieuws

titel-kronkel

4 wetenswaardigheden over koffie uit India

1. Koffieland nummer  7
Qua koffie is India het op 7 na grootste producerende koffieland ter wereld. Jaarlijkse productie is ca. 5 miljoen zakken van 60 kg waarvan 1 miljoen zakken voor binnenlands gebruik zijn. […]

Kwaliteit in actie: training van jurylid Koffie Top 100

Voor de ideale kop koffie is meer nodig dan mooie koffiebonen en heel goede apparatuur. Het derde cruciale ingrediënt: kennis! We helpen onze relaties dan ook graag om die kennis voortdurend bij te spijkeren.
Zo […]

Daterra en het verhaal van de Cerrado

Wat maakt een koffie extra bijzonder? Als er een speciaal verhaal achter zit. Dat is het geval bij de Peeze Specialties: een wisselend assortiment van hoogwaardige koffies die daarnaast iets te vertellen hebben. Een […]