Eerlijke topkwaliteit

Met de producten van Peeze zet u uw gasten eerlijke topkwaliteit voor. We combineren de mooiste ingrediënten met een hoogwaardig productieproces én een duurzame aanpak. Daarmee haalt u iets onderscheidends in huis.

Zo gebruiken we voor onze koffie de beste bonen ter wereld, die we zelf branden in onze eigen branderij. We branden elke boonsoort apart en melangeren pas achteraf. Op die manier komen de kracht en het aroma van elke soort het beste tot hun recht. En dat proef je!

Samen sterk

We adviseren u met passie over onze melanges en hoe u deze het beste kunt bereiden. Maar we kunnen nog meer voor u betekenen.

We adviseren u ook graag over de communicatie naar uw gasten (denk aan onze tafelkaarten), over de beste routing bij u op locatie én over hoe u het begrip ‘duurzaamheid’ een gezicht geeft. Op die manier werken we samen aan een kwaliteitsproduct…  en een verbeterde omzet!

kopje-koffie

Peeze Proef Actie

Wilt u onze koffie zelf proberen? En ook uw gasten laten oordelen? Dat kan met de Peeze Proef Actie: een week lang gratis onze heerlijke koffie in uw bedrijf!

Neem contact met ons op en we komen snel bij u langs.

E info@peeze.nl
T (0)26-3622422

> Neem contact op

Wilt u meer weten over onze producten en dienstverlening? Neem dan contact met ons op; we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Via de keuzes hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op.

thuis-koffie

Koffie

titel-kronkel

We serveren een uitgebreid aanbod van prachtige koffiemelanges, gemaakt van de beste kwaliteit Arabica-bonen. Heerlijke koffie waar uw gasten voor terugkomen!

> bekijk

thuis-thee

Thee

titel-kronkel

Met Communitea gaan we terug naar de oorsprong. Uw gasten genieten van de heerlijke smaken én de persoonlijke boodschap die ze bij de thee geserveerd krijgen.

> bekijk

Chocolatte

titel-kronkel

Een pure en unieke smaakbeleving. Het geheim zit ‘m in de ingrediënten: geen cacaopoeder of kant-en-klare chocolademelk, maar échte Belgische chocolade.

> bekijk

Apparatuur

titel-kronkel

Lekkere koffie en betrouwbare apparatuur kunnen uitstekend samengaan. We bieden een brede selectie van de beste apparaten.

> bekijk

Servies

titel-kronkel

Een mooie kop koffie? De details maken het af! We maken er graag iets bijzonders van, bijvoorbeeld met ons stijlvolle servies en zoete lekkernijen.

> bekijk

Trainingen

titel-kronkel

Koffie is een kunst, en die kunst kun je leren! Op onze Peeze Academie bieden we al onze relaties barista-trainingen op verschillende niveaus.

> bekijk

Afspraak maken

Maak een afspraak met Peeze voor de mogelijkheden.

> afspraak maken

Magazine aanvragen

Wilt u alles weten over duurzame kwaliteitskoffie?

> aanvragen

Peeze winkel

Koop de koffie van Peeze direct in onze winkel.

> koffie kopen

Peeze webshop

Bestel de Peeze koffie eenvoudig online in onze webshop.

> koffie bestellen

Het laatste horecanieuws

titel-kronkel

Wat houdt duurzaamheid volgens Peeze in?

Duurzaamheid is een breed begrip waar veel onder hangt. Peeze zet in op ketenduurzaamheid, wat betekent dat we altijd naar alle stappen in de product(tie)keten kijken. Duurzaamheid en kwaliteit gaan daarbij hand in hand. […]

Peeze presenteert PIP op het Nationaal Sustainability Congres

Duurzame koffie verenigd in technologie

Vandaag op de 15de editie van het Nationaal Sustainability Congres (NSC) presenteren we onze klimaatneutrale fairtrade koffie met PIP, de volautomatische robotbarista. Als MVO koploper zijn we continu op […]

Peeze viert jubileum met bijzondere limited edition koffie

Ter ere van haar 135-jarig bestaan introduceert Koffiebranderij Peeze een bijzondere jubileumkoffie: Harrar uit Ethiopië. Deze limited edition heeft alles in zich waar Peeze al sinds 1879 voor staat: vakmanschap, passie, kwaliteit en duurzaamheid.

Harrar […]