Jura

Dalla Corte halfautomaat espressomachine

De beste Jura’s voor thuisgebruik en klein zakelijk.

Jura koffiemachines

De Rolls Royce onder de koffiemachines!

Jura is een traditioneel Zwitsers merk die al sinds 1931 bekend staat om haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige huishoudelijke apparatuur. In 1986 is Jura dan ook de eerste ter wereld die volautomatische espresso- en koffiemachines op de particuliere markt brengt. Met die kennis en ervaring ontwikkelde Jura ook modellen die voor de zakelijke markt en de kleine horeca worden ingezet. Met het ruime aanbod modellen, is er altijd een Jura die perfect past bij uw situatie. Probeer nu de Jura een week gratis uit!

> ja, dat wil ik!

Jura Impressa XJ9

Dalla Corte halfautomaat espressomachine

Topkwaliteit machines om de beste koffie te zetten

Specificaties:

  • Eén druk op de knop
  • PEP-systeem voor barista kwaliteit
  • Ideaal voor zelfservice
  • Compact formaat
  • Constante kwaliteit
  • Capaciteit af te stemmen op situatie
  • Verschillende koffievariaties
  • Aantrekkelijke vormgeving

Probeer een week gratis uit!

Doe de test!

Zijn uw collega’s ontevreden over de huidige koffie? Doe dan de Peeze Smaaktest: een week lang gratis onze koffie in uw bedrijf en eventueel een Jura in bruikleen! We komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en bedenken een koffievoorziening die perfect past bij uw organisatie. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.


Gelieve dit veld leeg te laten.
Bedrijfsnaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Contactpersoon*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

de lekkerste koffie op het werk

Jura huren, leasen of kopen?

Koop, huur en lease
Wilt u graag een Jura kopen of toch liever huren of leasen? We snappen dat kopen niet voor iedereen de beste optie is. Samen kijken we naar uw situatie en geven hier een passende invulling aan.

Extra service
Wilt u helemaal nergens naar hoeven omkijken? Dan is onze Full Service koffievoorziening geschikt. In samenwerking met een van onze partners ontzorgen we u compleet: van het bijvullen van ingrediënten tot en met het schoonmaken van de apparatuur. Ideaal!

Meer weten?
Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op (026 – 36 22 422) en we helpen u graag. U bent van harte welkom in ons Experience Center om vrijblijvend verschillende machines uit te proberen.

> maak afspraak

Wij helpen u graag verder!

Wil u ook uw koffie naar een hoger niveau tillen en uw medewerkers en klanten verwennen met koffie van topkwaliteit? Kom langs in onze winkel of vul uw gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact met u op.

> contact mij