Jura

Dalla Corte halfautomaat espressomachine

De beste Jura’s voor thuisgebruik en klein zakelijk

in combinatie met de beste koffie van Nederland

krijgt u bij Peeze.

 

 

 

Jura koffiemachines

De Rolls Royce onder de koffiemachines!

JURA is een pionier op het gebied van hoogwaardige volautomatische espresso- en koffiemachines. Voor zowel thuis als de zakelijke markt heeft de Zwitserse koffiemachine specialist modellen. Met het ruime aanbod modellen, is er altijd een JURA die perfect past bij uw situatie.

Voordelen van JURA koffiemachines:

Koffie met één druk op de knop
PEP-systeem voor barista kwaliteit
Ideaal voor zelfservice
Compact formaat
Constante kwaliteit
Capaciteit af te stemmen op situatie
Verschillende koffievariaties
Aantrekkelijke vormgeving

Jura voor zakelijk

Koffiebranderij Peeze is premium dealer van JURA en kan u voorzien van alle beschikbare zakelijke JURA Modellen. Heeft u interesse in één of meerdere Jura koffiemachines bij u op kantoor? Neem dan contact met ons op (026 – 36 22 422) en we helpen u graag verder. U bent tevens van harte welkom in onze winkel om vrijblijvend verschillende machines uit te proberen.

> Jura’s voor zakelijk

 


 

Jura voor thuis

Geniet ook thuis van de lekkerste en beste koffie door het gebruik van een JURA koffiemachine. Koffiebranderij Peeze is een JURA Premium dealer en wij geven advies over en leveren alle JURA modellen voor thuis gebruik. In onze webshop vindt u alle JURA modellen en tevens kunt u bij ons in de winkel langs komen om vrijblijvend de verschillende machines uit te proberen.

> Jura’s voor thuis 


Topkwaliteit machines om de beste koffie mee te zetten

JURA heeft verschillende zakelijke koffiemachines. Bekijk ze hieronder en klik op specificaties voor meer info. Staat uw gewenste model er niet bij? Neem dat contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een offerte ontvangen, vraag deze dan hier aan.

Wilt u een Jura koffiemachine op kantoor?

Vraag uw offerte aan

Wilt u ook een JURA koffiemachine bij u op kantoor? En wilt u dit dan combineren met de beste koffie van Nederland? Dan kan Peeze u verder helpen!

Laat via het formulier uw contactgegevens achter en dan nemen wij, geheel vrijblijvend, contact met u op om uw wensen in kaart te brengen.

Weet u al wat u wilt, vermeld dit dan in het opmerkingen veld en dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een offerte.Bedrijfsnaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Contactpersoon*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Opmerkingen
We wijzen u op onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden.

de lekkerste koffie op het werk

Koffiekwaliteit op kantoor verhogen?

Lees dan ons blog: “Verhoog eenvoudig de koffiekwaliteit op het werk”. Hierin vindt u een stappenplan waarmee u de koffiekwaliteit op kantoor naar een hoger niveau kan tillen en uw medewerkers en klanten kan verwennen met koffie van topkwaliteit.

> Lees hier