Servies en bijproducten

Bij Peeze maken we graag iets bijzonders van een kop koffie. Daarom letten we op elk detail. Wat dacht je van een mooie servies of een handig blik? Of iets lekkers voor erbij, om het ultieme verwenmoment te creëren? Bekijk hieronder ons servies en alle bijproducten.

servies

Koffieservies

Om het plaatje compleet maken Bij een complete presentatie hoort natuurlijk een stijlvol servies. Met dit verfijnde porselein zet u de fijnproever iets bijzonders voor.
lepels

Koffielepels

Roeren in stijl De speciaal voor ons ontworpen koffielepels zijn favoriet bij ons én onze klanten. De kleine lepel (9 cm) is geschikt voor een espresso, de grotere lepel (12 cm) voor een koffie of cappuccino.

Melk en suiker

Ieder zijn smaak

Ook melkcups en suikersticks kunnen stijlvol zijn. Zéker als ze het Max Havelaar- en Bio-keurmerk hebben, zoals onze biologische rietsuiker-sticks.
Samen met het servies en onze mooie lepels ontstaat er een compleet verhaal voor jouw koffievoorziening.

Take away-bekers

Duurzaam onderweg Soms moet je even praktisch zijn, dan kies je voor koffie ‘on the go’. Maar onderweg of niet, duurzaamheid blijft ons uitgangspunt. Onze take away-bekers zijn dan ook gemaakt van suikerrietafval en volledig biologisch afbreekbaar.

Peeze-blik

Fraaie blikvanger Het Peeze-blik is een fraaie dispenser, voor bijvoorbeeld uw melkcups of lekkernijen. Op de zijkanten prijken koffieboeren uit de gebieden waar we onze koffie vandaan halen. Het blik is 17 cm x 17 cm x 22,5 cm (lxbxh), de inhoud is ca. 6 ltr. Let op: het blik is niet luchtdicht en is daarom niet geschikt om onverpakte koffie in te bewaren.
lekkers

Lekkers bij de koffie

Voor het ultieme verwenmoment Maak het verwenmoment tijdens de koffie compleet met een van onze zoete lekkernijen. Lekker voor erbij, maar ook leuk als cadeautje voor de echte zoetekauw. U kunt kiezen voor heerlijke siropen voor bij de koffie of verslavend lekkere nougat.

Download de
collectiebrochure

Lees meer

Suiker melk bijproducten Peeze

Bestellen of meer weten?

Bestel direct in onze zakelijke webshop of informeer ernaar bij jouw accountmanager of servicemedewerker.

Nieuw bij Peeze en wil je weten wat we voor jouw koffievoorziening kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 026 – 3622422, verkoop@peeze.nl of laat een bericht achter via dit formulier.

Neem contact op

Het is tijd voor
andere koffie

Ontdek onze missie

Kies jij ook voor andere koffie?

Verras jezelf, je collega’s of je gasten met de beste koffiekwaliteit en maak ondertussen hét verschil in de koffiesector. Goed doen was nog nooit zo lekker! Daarnaast vind je bij Peeze ook een uitgebreide collectie koffiemachines, eerlijke thee en andere producten om jouw koffiemoment volledig in te richten.

Peeze koffie filterkoffie bonenkoffie

> Koffie voor thuis

  • Horeca koffiekwaliteit
  • Bonen, gemalen koffies en koffiecups
  • Vanaf €35 gratis bezorging

> Koffie voor horeca

  • Levering door gecertificeerde barista’s
  • Peeze Academy
  • Onderscheidend concept

> Koffie op het werk

  • Persoonlijk advies op apparatuur
  • Eigen online bestelportaal
  • Horeca koffiekwaliteit