Servies en bijproducten

Een mooie kop koffie? De details maken het af!

Bij Peeze maken we graag iets bijzonders van een kop koffie. Daarom letten we op elk detail. Wat dacht je van een mooie servies of een handig blik? Of iets lekkers voor erbij, om het ultieme verwenmoment te creëren? Bekijk hieronder ons servies en alle bijproducten.

Servies en bijproducten
servies

Koffieservies

Om het plaatje compleet makenBij een complete presentatie hoort natuurlijk een stijlvol servies. Met dit verfijnde porselein zet u de fijnproever iets bijzonders voor.
lepels

Koffielepels

Roeren in stijlDe speciaal voor ons ontworpen koffielepels zijn favoriet bij ons én onze klanten. De kleine lepel (9 cm) is geschikt voor een espresso, de grotere lepel (12 cm) voor een koffie of cappuccino.

Melk en suiker

Ieder zijn smaak

Ook melkcups en suikersticks kunnen stijlvol zijn. Zéker als ze het Max Havelaar- en Bio-keurmerk hebben, zoals onze biologische rietsuiker-sticks.
Samen met het servies en onze mooie lepels ontstaat er een compleet verhaal voor jouw koffievoorziening.

Take away-bekers

Duurzaam onderwegSoms moet je even praktisch zijn, dan kies je voor koffie ‘on the go’. Maar onderweg of niet, duurzaamheid blijft ons uitgangspunt. Onze take away-bekers zijn dan ook gemaakt van suikerrietafval en volledig biologisch afbreekbaar.

Peeze-blik

Fraaie blikvangerHet Peeze-blik is een fraaie dispenser, voor bijvoorbeeld uw melkcups of lekkernijen. Op de zijkanten prijken koffieboeren uit de gebieden waar we onze koffie vandaan halen.Het blik is 17 cm x 17 cm x 22,5 cm (lxbxh), de inhoud is ca. 6 ltr. Let op: het blik is niet luchtdicht en is daarom niet geschikt om onverpakte koffie in te bewaren.
lekkers

Lekkers bij de koffie

Voor het ultieme verwenmomentMaak het verwenmoment tijdens de koffie compleet met een van onze zoete lekkernijen. Lekker voor erbij, maar ook leuk als cadeautje voor de echte zoetekauw. U kunt kiezen voor heerlijke siropen voor bij de koffie of verslavend lekkere nougat.

Bestellen of meer weten?

Bestel direct in onze zakelijke webshop of informeer ernaar bij jouw accountmanager of servicemedewerker.

Nieuw bij Peeze en wil je weten wat we voor jouw koffievoorziening kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 026 – 3622422, verkoop@peeze.nl of laat een bericht achter via dit formulier.

Download ook de collectiebrochure

Download onze collectiebrochure. Hierin staan al onze koffiesoorten overzichtelijk op een rij. Per koffiesoort wordt uitgelegd wat de koffie zo bijzonder maakt.