Zoekt u een smaakexplosie om het kerstdiner mee af te sluiten? Serveer eens een Rudolph’s Red Nose! 

U hoeft geen volleerd barista te zijn om de lekkerste én mooiste koffies tevoorschijn te toveren. Wij vroegen onze barista Wendy van de Kamp naar een mooi, makkelijk, maar vooral lekker koffierecept voor deze feestdagen. Het resultaat? Meet Rudolph’s Red Nose, een heerlijke tiramisu-espresso!

Benodigdheden

  • Espressoglaasje
  • 1 shot espresso
  • 5 ml Monin Tiramisu siroop
  • Slagroom
  • 1 framboos ter garnering

Bereiding

Giet de siroop in het glaasje en zet hier vervolgens een espresso op. Roer kort door. Voorzie de espresso van een mooie toef slagroom en garneer met de framboos. Klaar in een handomdraai!

Variatietip

Mag het recept alcohol bevatten? Dan kunt u de siroop eventueel door een scheutje Amaretto of likeur 43 vervangen.

Wilt u niets missen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.

> Nieuwsbrief

Wilt u w barista kunsten of die van uw personeel  eens toetsen, updaten of upgraden? Wij helpen u graag! Neemt u vrijblijvend contact op voor onze mogelijkheden.

Wij wensen u alvast hele warme en fijne feestdagen toe!