Wilt u graag inzicht krijgen in het energieverbruik van uw organisatie? Of weten op welke manieren u het gebruik van energie kunt vergroenen? Dit en meer ontdekt u tijdens de lezingen en workshops over energiebesparing en duurzame opwekking op de inspiratiemiddag van het Klimaatplein. Aanmelden kan tot en met 16 oktober 2014.

Het Klimaatplein organiseert, in samenwerking met Netbeheerder Liander en de Missing Chapter Foundation, een actiegerichte inspiratiemiddag over energiebesparing en duurzame opwekking. Het thema is: Een duurzame kijk op energie. Naast een lezing van onder andere Prinses Laurentien van Oranje is er deze middag de keuze uit maar liefst zestien praktische workshops, waaronder een workshop van Peeze over klimaatneutrale koffie.

Een overzicht van de zestien workshops en wijze van aanmelding vindt u op deze webpagina. Het evenement vindt plaats op donderdag 23 oktober aanstaande vanaf 13.00 uur bij Cultuur en Congrescentrum Antropia te Driebergen (naast NS station Driebergen-Zeist).